Huwelijksplanning, jullie feest ons vak!

Werkwijze & kosten

Jullie ceremonie, mijn vak

Verzorging tot in detail

Goede voorbereiding

Uitgebreide kennismaking

Een goede voorbereiding voor jullie trouwdag

Veel ervaring

Succes gegarandeerd

Zonder stress van jullie bruiloft genieten

Zorgeloos genieten

Zonder stress

De meest fantastische bruiloftsideeën

Flexibel en creatief

Meedenken met wensen

Onderhandelingen met betrouwbare leveranciers

Persoonlijk

Contact met getuigen, familie ...

Kosten bruiloft binnen het afgesproken budget houden

Passend

Voor ieder wat wils

Laat de voorbereiding van jullie bruiloft geheel of gedeeltelijk door ons verzorgen

Jullie ceremonie, mijn vak

Jullie nemen via mail of whatsapp contact met mij op en laten me weten dat jullie willen kennismaken en jullie communiceren DE datum. Als ook in mijn agenda past, dan maken we zo snel mogelijk een eerste afspraak. De eerste afspraak is een korte kennismaking, bij jullie thuis of we spreken ergens halverwege af. Een 'eerste date' zonder verplichtingen. Kijken of (ook) wij matchen. En als het goed voelt van alle kanten, dan maak ik voor jullie een passend kostenplaatje en plannen we een 'tweede date'. De fee die ik vraag voor een ceremonie en alle voorbereidingen is standaard rond de 600 euro. Geen verborgen kosten verder (dus bijvoorbeeld reiskosten zitten in die prijs meegenomen). Verrassingen zijn leuk, maar niet op dat vlak ... tenzij het meevalt. Oftewel, ik zal hier vooraf heel duidelijk over zijn naar jullie toe zodat je weet waarvoor je kiest.

Een zorgeloze en stressloze voorbereiden van jullie huwelijk

Let's date!

En dan is het tijd voor de tweede date. De tweede afspraak ligt veel dichter bij DE datum. In de tussentijd stuur ik jullie vragenlijsten door en vraag ik naar telefoonnummers van getuigen, ouders, eventuele grootouders, beste vrienden. Want ook zij kunnen mij mooie informatie geven welke ik in mijn speech voor jullie kan gebruiken. Niks chronologische C.V. van wanneer je naar school ging en wanneer je waar werkte, maar een mooi, persoonlijk, warm en logisch verhaal van JULLIE VERHAAL. 


Een paar dagen voor DE DAG stuur ik jullie ter check nog de stappen van de ceremonie - welke en wanneer muziek, wie brengt de ringen, wel of niet geloften, etc. En mocht er dan toch nog iets veranderd zijn? Geen probleem. Ik ben flexibel en pas me aan. Waar nodig en wenselijk, denk ik uiteraard met jullie mee. 

Weddingplanner en Ceremoniespreker Sacha Bucciarelli

Benieuwd naar jullie verhaal ...

Dus, vertel me hoe, wat, wanneer jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in. In het Nederlands, Engels, Duits of gedeeltelijk Frans of Italiaans. Of een mix ervan. Op een doordeweekse dag of in het weekend. In volledig ambtskleed of in gepaste gelegenheidskleding. Zoals jullie willen en tot jullie dienst!


Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Sacha is spontaan en sociaal. Ze is voor ons onopvallend geweest na de ceremonie maar zat er met de neus bovenop. Dankzij haar hebben we een heerlijke dag gehad zonder ons zelf ergens druk over te hoeven maken.

Joseé en Michael 

Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk.

Extra handje helpen als 'dag'-ceremoniemeester?

En mochten jullie mij die dag goed kunnen gebruiken als ceremoniemeester, dan sta ik daar zeker open voor. Ik kan jullie ontzorgen door te regelen dat gasten op tijd in de zaal zijn, of dat ze weten waar ze naartoe moeten en waar ze zitten, waar de cadeautjes zo lang bewaard kunnen blijven, wanneer het moment is tot felicitaties en cadeautjes geven. Maar ook na de ceremonie ... aankondiging van het proostmoment, regelen dat iedereen op haar/zijn plek zit bij het diner, etc. Alles waar ik jullie op de dag zelf bij kan ondersteunen, dat doe ik graag. Ik ben dus geen weddingplanner die vooraf van alles regelt, maar op de dag zelf (en de mensen kennen me dan al van de ceremonie) kan ik zeker veel bijdragen waardoor jullie zelf minder hoeven op te letten. Heerlijk, minder stress en dus volop genieten! Ik zal hiervoor een kleine bijdrage vragen welke afhankelijk is van jullie wensen. Mocht je een indicatie willen, vraag me gerust!

Kan ik iets voor jullie betekenen?

Neem gerust contact met mij op.