Sacha Bucciarelli heeft een bijzondere passie voor het delen van geluk

Over mij

Een bijzondere passie voor het delen van geluk

Aangenaam, mijn naam is Sacha Bucciarelli. Partner, moeder, dochter, zus, vriendin, ondernemer en wie weet jullie trouwambtenaar. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor het delen van geluk. Het liefst deel ik geluk, ook op jullie trouwdag.

Sacha Bucciarelli beëdigd trouwambtenaar gemeente Nijmegen

Zelfstandig trouwambtenaar

Ik ben beëdigd door de rechtbank als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in de gemeente Nijmegen. Zo voltrek ik huwelijken en geregistreerd partnerschappen voor de wet als zelfstandig trouwambtenaar. Ik vind het een bijzondere eer om een bijdrage leveren aan een van de meest bijzondere en emotionele gebeurtenissen uit het leven. Daarom luister ik met hart en ziel naar jullie persoonlijke verhaal, stel ik vragen over wie jullie zijn, wat jullie verbindt en wie jullie dierbaren zijn. Zo ontstaat er een onvergetelijke speech die de juiste snaar raakt bij jullie als bruidspaar en de genodigden.

Laten we samen een onvergetelijk feest maken van jullie trouwdag!

Mijn achtergrond

Ik ben de oudste van twee dochters van een “Greuningse” en een Italiaan (maar dat zag je waarschijnlijk al aan mijn achternaam). Geboren in Hilversum, alwaar ik op mijn twaalfde bedacht dat ik de nieuwe Sophia Loren wilde worden. Helaas, toen ik op mijn zestiende werd afgewezen bij de toneelacademie in Maastricht, ben ik maar een ‘echt vak’ gaan leren. Twee jaar volgde ik de opleiding communicatie op de HEAO. Vanuit daar ben ik verdere carrièreplannen gaan maken.

Vandaag de dag heb ik toch het ‘toneel’ weer opgezocht. Als ceremonieel spreker sta je immers een beetje in de spotlights om het ‘publiek’ zonder blikken of blozen te bereiken. Dat is een schoen die mij past. Ik geniet ervan de mensen om me heen te raken door middel van de juiste woordkeuze. De ene keer met een grote glimlach, de andere keer met een kleine traan. Ik vind het belangrijk dat mijn speech en voorkomen aansluiten op de wensen van jullie als bruidspaar. Wat dat betreft is bijna geen vraag me te gek.

Samen een onvergetelijk feest van jullie trouwdag maken?