Een huwelijk precies zoals jullie dat willen!

Ceremonieel huwelijk

Een huwelijk precies zoals jullie dat willen!

Trouwen waar, wanneer en hoe je wilt

Grote flexibiliteit

Eigen invulling

Het bruidspaar is de belangrijkste inspiratiebron

Persoonlijk contact

Veel betrokkenheid

Persoonlijke wensen en ideeën vormen de basis

Gerichte aandacht

Bruidspaar als middelpunt

Zelf je eigen trouwlocatie kiezen

Vrije locatie

Trouwen waar jullie willen

Een huwelijksspeech op maat gemaakt

Speech op maat

Een verhaal met herkenning

Kies de ideale trouwopstelling voor jullie trouwlocatie

Eigen trouwopstelling

Ontspannen en relaxt

Een persoonlijk huwelijk geheel naar jullie wensen

Jullie ceremonieel huwelijk

Bij een ceremonieel huwelijk bepaal je zelf hoe jullie feestdag er uitziet. Je bent vrij van regels en wetten van gemeenten. Je kunt bijvoorbeeld trouwen op een feestdag, in het weekend of 's avonds in een gemeente naar keuze. Een verre buitenlandse bestemming, trouwen aan zee of in een pittoresk kasteeltje met een groot of juist klein gezelschap? Aan jullie de keuze!

Trouwen op je eigen favoriete droomlocatie

Trouwen op jullie droomlocatie

Stel je voor, jullie favoriete locatie is geen officiële trouwlocatie. In dat geval kun je ervoor kiezen eerst wettelijke te trouwen op het gemeentehuis. Vervolgens vindt het ceremonieel huwelijk plaats op jullie favoriete, unieke locatie, in het bijzijn van familie, vrienden en kennissen. Ik denk graag met jullie mee om ervoor te zorgen dat jullie trouwceremonie onvergetelijk wordt. 
De huwelijksceremonie is een bijzonder verhaal met als hoogtepunt het ja-woord

De huwelijksceremonie

Het hoogtepunt van jullie dag: de ceremonie waarin jullie elkaar het ja-woord geven. Ik vind het een hele eer jullie huwelijk te mogen voltrekken. Het is een bijzonder voorrecht om jullie verhaal te mogen vertellen. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en ideeën. Ik zorg voor een onvergetelijke speech op maat, gebaseerd op liefde, emotie, humor en herkenbare anecdotes. Zo wordt jullie huwelijksceremonie het hoogtepunt in jullie leven met veel mooie herinneringen.

Vier je huwelijksjubileum met een Renewal of the Vows

Renewal of the vows

Een 'renewal of the vows' is een herbevesting van jullie liefde; iets wat in Amerika al heel lang populair is en ook in Nederland steeds meer voorkomt. Zijn jullie al jaren gelukkig getrouwd of is er binnenkort sprake van een huwelijksjubileum? Dan kunnen jullie je liefde aan elkaar herbevestigen. Je belooft elkaar voor een tweede maal eeuwige trouw. Veelal wordt de liefde nogmaals gevierd in het bijzijn van (nieuwe) vrienden, familie, kennissen en/of collega’s. Ik assisteer graag bij het uitwerken van jullie ideeën, waarbij ik als ceremoniespreker zorg voor een onvergetelijke en bijzondere plechtigheid.
Een huwelijk voor mensen met hetzelfde geslacht

Een homohuwelijk

Sinds 1 april 2001 worden er in Nederland homohuwelijken voltrokken. Persoonlijk vind ik het jammer dat dit nog niet overal ter wereld mogelijk is. Het gaat immers om de liefde! Man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw, welke combinatie dan ook, zolang je beiden vol overtuiging en vanuit je hart “ja” zegt, ben ik graag van de partij.

Een persoonlijke huwelijksvoltrekking geheel naar jullie wensen en ideeën

Wat kunnen jullie verwachten?

Tijdens een gesprek bespreken we jullie ideeën en verwachtingen over de huwelijksvoltrekking of ceremonie. Vinden jullie het belangrijk dat dierbaren iets zeggen of willen jullie zelf iets bijdragen? Jullie zijn mijn belangrijkste inspiratiebron. Daarnaast benader ik ook andere mensen uit jullie omgeving; zij geven mij achtergrondinformatie en leuke verhalen. Het is voor mij belangrijk dat ik een indruk achterlaat alsof ik jullie al jaren ken. Om dit goed te kunnen doen, stuur ik jullie eerst een aantal vragen per e-mail en voeren we daarna een zeer uitgebreid gesprek bij voorkeur bij jullie thuis, zodat ik jullie sfeer kan proeven. Een heel mooi begin van de voorbereidingen.

Wat kost een ceremonieel huwelijk?

De kosten van een ceremonieel huwelijk

Het starttarief voor een ceremonieel huwelijk is € 495,00. Dit bedrag wordt hoger naarmate jullie wensen toenemen. Ook de afstand naar de trouwlocate speelt een rol.  Trouwen in het buitenland? Ook dat kan. In een offerte op maat licht ik de reiskosten en overige tarieven toe.

Vragen of meer informatie?

Neem gerust contact met mij op!